HTML

Utolsó kommentek

2008.08.14. 20:00 Jack Skellington

Lássuk, miből élünk - 2008. augusztus 13. (Fizu különszám)

Átrendeződő jövedelmek

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=234907

A reálbérek európai átlagának emelkedéséhez nagyban hozzájárultak az újonnan csatlakozott tagállamokban bekövetkezett reálbér-emelkedések. A hirtelen megugró fizetések nem egy esetben maguk után vonják az infláció emelkedését is, a munkáltatók bérköltségeinek növekedése pedig a tervezett beruházásokat befolyásolhatja.

A régió versenyképességét és az üzleti környezetet gyökeresen sikerült javítani a bérnövekedéssel párhuzamosan, így az előbbi negatív hatása is kompenzálódott, és a jövőben is ezeknek a tendenciáknak a folytatódása várható. Mindkét szempontból kivételt képez Magyarország, nálunk a béremelkedés üteme az utóbbi néhány évben jócskán elmaradt a környező országokétól, de a vállalkozási környezeten sem sikerült érdemben javítani.

Szólj hozzá!

Címkék: adó hazai bér kereset nettó bruttó


A bejegyzés trackback címe:

https://terminus.blog.hu/api/trackback/id/tr93614476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása